alquiler de furgonetas en cerdanyola

Golden Gate Rent a Car: La teva empresa de lloguer de cotxes i furgonetes

L'EMPRESA

Golden Gate Rent a Car destaca en el lloguer de furgonetes i cotxes particulars per la rapidesa i bon tracte que dóna a el client.

Actualment, compta amb una oficina que dóna cobertura a les zones de Cerdanyola del Vallès, Sant Boi de Llobregat, Sant Cugat y Rubí.

Així mateix, comprén les poblacions properes a l'àrea de Barcelona. Per a més informació, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres via telèfon o whatsapp.

TRAJECTÒRIA

Com a empresa, Golden Gate Rent a Car destaca en el sector dels vehicles de lloguer per comptar amb una forta voluntat de servei.

La companyia s'inicia després de l'experiència de treball del seu fundador en una altra empresa de el sector. El repte de tirar endavant l'oficina principal i després una segona, va aportar a la decisió de crear una nova empresa des de zero, la qual ha aconseguit posicionar-se en les zones de Cerdanyola del Vallès, Sant Boi de Llobregat i Rubí.

Actualment atén les poblacions properes a Barcelona. La central i única oficina està a Cerdanyola de Vallès però es desplacen fins a les exoficines situades a:

trajectoria lloguer de furgonetes

coches de alquiler en cerdanyola

PUNTOS DE ENTREGA

Zona 1

Calle Berguedà, 8

(Darrera LIDL)

08191 RUBÍ (Barcelona)

Teléfono: 936 971 761

Zona 1

Carrer Mossèn Jacint Verdaguer, 197

Eroski Cornellà - Cepsa Cornellà

08830 SANT BOI DE LLOBREGAT (Barcelona)

Teléfono: 936 304 748

Contrate servicios de calidad.

Back to Top